Sunt un distrus, tu esti o minune.

Adevarul este ca sunt cam distrus. Cam autodistrus. Corporatia, lipitorile din ea, b, praful din b, caldura lui, parcurile si lacurile lui napadite de oameni sufocati de cald si vegetatie sufocata de oameni – toate ma fac un distrus. Nu ma distrug in mod direct prin vreun efect macinator aspra mea, ci ma fac sa reactionez ca un autodistrus social. Nu-mi doresc decat sa fim noi 2 pe o raza de 25km in jurul nostru, timp de 12 ani. Asta m-ar vindeca.
Dar pana atunci… ma trezesc in fiecare zi cu ea langa mine, o iau in dreapta in graba si ne scufundam in mlastina, ca doi scafandri cu tuburile de oxigen pe ultimul sfert de ora. Dar ciudat – fiecare intrare dintr-asta in lume ne suprapune si mai mult…Cum reusim, nu stiu. Cu o exceptie:
Simbolul certurilor dintre noi este un mcdonalds dichisit, pentru ca acolo ne-am trezit ca ne mancam inghetata tacuti, cu privirea prin podea, dupa cate o saptamana dintr-asta tip hades – care aproape ca reusea sa ma desocializeze… Si pentru ce? Minunea care se intampla de 2 ani si mai bine langa mine nu are nici o vina, iar eu – idiotul de mine – aproape ca uitam o regula vitala de suprapunere….niciodata – dar niciodata sa nu aduci necazurile din afara cercurilor in interior.
Asa ca trecem pe langa macu cu (!) pricina intentionat in graba, uitandu-ne zambind unul la altul si amintindu-ne ca nu merita niciodata sa mancam inghetata fara sa ne privim cu drag si fara sa ne vorbim. Ca nici eu si nici celalalt cerc nu suntem orgoliosi.
___________________________________
Sunt sigur ca despre altceva trebuia sa scriu aici, dar trebuia se ne spunem asta neaparat. Acum tu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: