Impreuna!!!

Considerand numarul de posturi scrise de mine si numarul scris de el ai spune ca nu`mi mai tace gura in casa, de fapt EL e mult mai vorbaret decat mine, dar eu ma desprind mai usor de nimicurile mele decat EL ca sa scriu un post. Si ca tot sunt la capitolul “privire de ansamblu”, sper ca posturile lui sa fie ceva mai coerente de acum… zic. 🙂

OK, ce vom povesti acum: M`am angajat la firma unde lucreaza si el. Da, stiu, reactiile sunt: “Bai, voi stiti ca multe cupluri s`au despartit din cauza asta… ca nu se mai suportau sa se vada toata ziua…”. We`ll take our chances. Sincer, acum a trecut o saptamana si we are so happy. Ne place foarte mult, eu il ajut pe cat pot, mai facem un schimb de priviri pe genul “ce facem aici e bullshit” sau “ce te`as pupa acum”. Normal ca la servici suntem colegi si acum am inceput sa ne spunem pe nume.

Daca  lui nu`i place ce face de ce am intrat si eu? Motive materiale. Planurile noastre sunt pe viitor, acum tragem amandoi cat putem, si dupa, vine o schimbare. Procesul deja a inceput. Alternative au fost gasite. Sper ca simpla mea prezenta sa`l reechilibreze intr`o meseria in care semnatura clientului e un guguloi iar provocarea suprema este sa te intelegi cu acesta. Sunt cupluri si cupluri, si la fel cum parintii spun “copil ca al meu nu mai este”, asa spun si cuplurile “ce avem noi e deosebit”. Iar ce avem noi este deosebit. Nu ne e frica de o experienta de genul asta, nu ne e frica de posibilitatea de a ne plictisi unul de altul. Oricum, suntem suficient deschisi sa spun la un momentdat “nu e ok, eu plec si ne vedem acasa”. Pana acum imi place la nebunie sa merg cu el la job, sa`l vad profesionist.

A trecut numai o saptamana, eu incep sa invat un domeniu nu prea frumos, cel financiar. Ce pot sa spun, nu se compara cu PR-ul. :p Din pacate, tot comparativ cu PR`ul, mi se pare ca este un numar limitat de informatii de acumulat. Pe de alta parte sunt abia la inceput. Una peste alta, lucrurile vor merge asa o perioada limitata,  noi stam impreuna si  urmam un scop stabilit impreuna.

Ca o completare: Ieri am fost in outlet in militari. Pantaloni la dunga Mango, super, 17 lei, inca un maieu si pantaloni pana la genunchi la dunga – house of art – 35 lei, stefanelli la super preturi. Din pacate, el s-a plictisit teribil… but i had fun. A, si numai acolo puteti gasi in Leonardo pantofi ca acum 15 ani, cu talpa groasa, ce pot si considerati cu usurinta arma alba.

3 Comments

  1. black bitch said,

    July 27, 2009 at 2:10 pm

    Nu prea cred ca se scrie “unmomentdat”, ci “un moment dat”. Altfel, ce pot sa zic? Va riscati mult.

  2. cercurisuprapuse said,

    July 27, 2009 at 8:29 pm

    EA: Chiar ma gandeam ce “bitchy” comment o sa ai acum. Nu e “bitchy”, e intemeiat, o sa corectez.
    Da, e un risc pe care ni`l asumam, dar de care, dupa cum spuneam, nu ne e atat de frica. O sa vedem (si noi si tu) in timp ce se intampla.
    PS: De ce faci comentarii numai la posturile mele? Chiar este El perfect, asa cum il vad si eu, sau are posturi prea abstracte? :p

  3. black bitch said,

    July 28, 2009 at 4:03 pm

    Hmmm… poate el nu-mi trezeste la fel de mult interes… Oricum, nu obijnuiesc sa corectez atat de mult greselile gramaticale si de ortografie (pentru ca am si eu cu gramada pe blog), dar asta mi-a sarit in ochi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: