Noutati pe fond vechi

Inca o excursie. Poate ca e impropriu spus excursie, tinand cont ca am fost in vizita pe la casele noastre, dar sunt lucruri de povestit si sugestii de facut.

Cea mai sincera recomandare este o zi in Piatra Neamt. Aveti o droaie de muzee de vizitat, o plimbare cu telecabina, terase pe munti cu vedere la oras, si doua puncte pe care nu trebuie sa le ratati: o plimbare la Zoo si un cappuccino pe terasa Gatsby de la teatru. Poze de la zoo o sa puna El sa vedeti ca e o gradina Zoo cum putine sunt in Romania. Nu are cine stie ce varietate de animale, dar sunt ingrijite si gradina, desi relativ mica e placuta. Plus ca intrarea e 2 lei, si aproape ca vrei sa platesti mai mult ca sa mai oferi un ciolan leului. Pe unele animale le poti hrani tu, mai ales pe ursi. E tare haios unul dintre ei ca, atunci cand ii intinzi un biscuite, intinde labuta si-l prinde intre gheare. Bine, tre sa fi atent ca are “gherute” nu gluma. O chestie care mi`a atras atentia a fost casuta pentru pisici. Pai ce, ele nu`s animale? Aveau casuta lor si nu erau ingradite, nici nu trebuie, daca tot au mancare asigurata. Iar terasa… nu sunt cuvinte, e doar relaxare, liniste, aer curat si racoare cu presa si o ceasca in fata.

Am fost si la bunica lui, intr`un sat, si am dormit o noapte. El isi facea griji ca nu o sa`mi placa, de parca eu as fi mofturoasa si n`as avea bunici la tara. Cine are bunici la tara stie ce inseamna tot tacamul. Dar m`am simtit foarte bine, pe de`o parte pentru ca bunica lui era foarte placuta si vorbareata iar tatalui lui anima lucrurile cu multa ospitalitate, pe de alta, pentru ca am aflat multe lucruri despre copilaria lui, chestii pe care nu mi le`a povestit si nici nu cred ca il ingramadea ceva sa mi le spuna. Nu stiu cat de odihnitor a fost pentru el concediu (da, lucrez de o saptamana si am intrat deja in concediu. I have the best boss! 🙂 ), considerand ca a condus aproximativ 1000 km.

As mai avea ceva completari de facut, fata de lucrurile pe care le`am mai aflat despre el, si din ce mi`a mai povestit familia lui, dar nu le spun ca si`o ia in cap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: