5 filme si 2 biciclete

Weekendul trecut s-a petrecut intocmai cum l-a spus Ea. Asa de mult imi place cum scrie, de-am sarit imediat ce-am terminat postul ei de mai jos si-am pupat-o. Scrie parca numai pentru mine! Scrie frumos. Si e frumoasa rau. Si bunoaca. Si desteapta. Si devreme acasa. Si gata – ca iar si-o ia in cap.
Weekendul asta deci: am vazut, fara sa vrem, 5 filme din care 3 nu au avut premiera in romania inca. Matusa Hilghegard, multumim pentru torr…dividiuri, ce biiine ca le-ai cumparat din tara in care esti tu si ce biiine ca ni le-ai trimis si noua prin colet recomandat! Pacat ca toate 3 sunt moi si rasuflate. Asadar, Baby on Board (triple bleah…timp pierdut si banda…adica bani, da, bani irositi pe dvd)), G-Force (jumate bleah…o animatie care incepe dragut dar se termina cu efect de somnifer….) si The Hangover – singurul care mai salveaza cate ceva: bun de vazut o data si poate inca o data cu prietenii, sa le spui fazele dinainte daca vrei sa le strici cheful de vazut dvd-uri la tine acasa.
Si uite-asa au ramas inca 2. Pentru astea n-am avut nevoie de matusa asta Hilghegheorghe. Doar am vizitat BIKE IN, prima editie, frumos organizata si lucrata, tinuta in gradina de vara, la cinema-ul in aer liber din parcu Fierastrau. Cu dedicatie pentru biciclisti, dar pentru orice curios: handmade (pasiunea Ei), expozitie de frumoase biciclete marca Electra cu posibilitate de plimbare, muzica live frumos interpretata de 2 baieti cu real talent si 2 filme proiectate sambata si duminica.
Sambata, Elementarteilchen (2006 – Particule Elementare), nu chiar pe gustul nostru, dar interesant cumva:

Duminica, un film-energizant: Narco: Viata secreta a lui Gustave Klopp. Din aceeasi stil cu ultimele filme franceze (Le bullet, seria Taxi samd). Un film insa atat de faimos, ca nu am reusit sa-i gasesc un trailer nicaieri. Am dat in schimb de acest colaj de cateva secunde, cu imagini delicioase din film.

Asadar, multumim Transilvania Film, Kite si A.L.P.A. Bucuresti.

Pe noi 2, BIKE IN ne-a facut sa salivam la:
EA

hawaii electra

Eu

dahon matrix

Cautam solutii sa le prindem in buget. Draga mea, orice idee e binevenita. Pup.

1 Comment

  1. Ea said,

    September 1, 2009 at 1:42 pm

    Variantea mea era crem cu verzuliu, si mai era una rosie faina, si una galbena… aaa. Poate reusesc la niste role.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: