Girl talk

Desi ne place sa gandim ca suntem deosebite, majoritatea femeilor merg pe, le-as spune eu, reactii instinctuale. La unele femei, unele instincte sunt mai pronuntate, la unele ba, la unele sunt latente, la unele devin trasaturi de personalitate foarte pregnante. Una din aceste reactii instinctuale este bosumflarea (to act like being more upset than you really are but with a purpose!).
We all love it. Desi nu este potrivit sa o recunoastem si probabil stric planul unora acum, bosumflarea ne hraneste ego-ul daca este aplicata bine si duce la rezultatul dorit: impacarea de la el (there there honey! Or, as Seinfeld – guru – would say “I`m HERE for you!”).
Dar bosumflarea nu este un moft, asta ca fetele sa nu fie jignite si baietii sa spuna “Ia cere-ma tu!”. Este o nevoie. Nevoia de a te simti protejata si rasfatata, este un semn ca nu ai fost bagata in seama sau un semn ca el a gresit. Greseala lui poate sa fie mare sau mica si in functie de asta ne putem da seama si de nivelul de compatibilitate/iubire/respect. S-ar putea sa gresesc, dar eu cred ca la o greseala mica, bosumflarea este numai o aratare cu degetul intr-un mod care ii va facilita lui scuzele de rigoare. Daca este o greseala mare si tu esti bosumflata, s`ar putea sa vorbim de o incredere mai mare in el, de iubire dar repet, asta este doar o opinie personala.
Ca sa reflect mai bine randurile de mai sus, voila un fragment de conversatie cu o prietena dupa ce a gasit blogul nostru:

za girl: va citesc blogul
za girl: mi-a luat ceva pana sa-mi dau seama ca sunteti voi
za girl: e fain πŸ™‚
ea: da` de unde ti`ai dat seama?
ea: si cum ai ajuns pe el?
za girl: am facut conexiuni, 8 ani intre voi, blogul lui danonino in blogroll, tocmai ma intrebasei cum sa adaugi pe cinva in blogroll pw wordpres..
za girl: :))
za girl: si el a vazut ca l-ati adaugat acolo
ea: ne place cum scrie
za girl: ii transmit πŸ™‚ si mie-mi place de el si mereu cand citesc ce-a mai scris asa ma ia un drag si-mi dau seama iar ca a venit aici ptr mine si a renuntat la tot. 😑
ea: πŸ™‚
ea: weeeell, you deserve it honey…
za girl: thanks… desi cand uite citesc ce des ai stat bosumflata pe el, pe diverse chetsii. si imi dau seama ca asta fac si eu, asa de des. si nu e ok
ea: adica?
za girl: adica ma supar pe diverse rahaturi si stau bosumflata pana ma impaca, chiar cand asta implica sa se opreasca din lucrat sau scris la licenta sau vorbit cu ai lui etc
ea: za girl, eu am inteles un lucru. Sunt anumite reactii pe care le avem care nu tin practic de personalitatea nosatra, ci de natura noastra, ca femei. Let`s admit, ne place sa ne bosumflam (ne hraneste orgoliu) dar numai daca stim ca EL ne impaca. Si sunt destul de sigura ca si lor le place postura asta de a ne impaca
ea: and yeah, sometimes it`s a loss of energy and time
za girl: i know. dar uneori cred ca devine enervant sa traiesti cu o bosumflata care vrea alintata mereu

Normal ca devine enervant sa stai cu cineva who`s grumpy all the time sau doar asa, snap! Nici eu nu m`as mai suporta. Dar pana una alta, atat cat e folosita cumpatat, produce placere ambelor parti. Right?

4 Comments

 1. danonino said,

  December 10, 2009 at 12:35 pm

  i would really like to get it. but it’s kinda hard for me.
  can u provide me some more lines of english in each post.
  just spread them randomly. noone else will ever notice. i will πŸ˜€

  • cercurisuprapuse said,

   December 11, 2009 at 3:36 pm

   Consider it done. πŸ˜€ I`ll make some notes in this post (funny you commented on this particular one) and if you also care for others… just whistle!

 2. danonino said,

  December 18, 2009 at 1:42 pm

  hm, it somehow attracted my attention πŸ™‚ hope you have a good time! and a merry christmas btw!

 3. mr.nobody said,

  December 21, 2009 at 8:40 pm

  I think that more people would like to read this. Maybe you can translate some of them (in english).

  As a personal note: I hate when the missus goes all fake-upset. I’ts a brainfreeze for me.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: