From another point of view

Haha! You`re funny! Culmea ca am intrat pe blog la cateva minute dupa ce ai pus postul.
Ne punem relatia pe tapet, dar pana una alta, pentru asta e blogul asta, for the good`s and the bad`s.
Nu, Beibi, nu era vorba de neincredere de data asta. Si ca tot veni vorba, nu stiu cum ai reusit dar mi`ai recastigat increderea si mai repede decat credeam. Nu mai sunt geloasa pe “rivala mea” siliconata, nici pe fata cu capul in nori si cu atat mai putin pe Ana.
Nu`ti citeam sms`urile din neincredere ci dintr`un context fucked up: sufrageria era ocupata si m-am intins pe pat in dormit pentru ca ma durea spatele and because of a bad habbit I developed, am trecut prin mesaje. Unele erau dar echivalentul lor nu. And you know I had! to ask. In a very silly way, I admit. Dar te-am intrebat nu pentru ca nu aveam incredere in tine, ci pentru ca imi e teama sa nu te uiti cu regret (nu stiu daca e cel mai fericit cuvant dar altul nu gasesc) la faptul ca prietenii tai se casatoresc si fac copii si noi o luam incet. Si nu m-as fi gandit sa te intreb asta pentru ca stim foarte bine amandoi ce credem despre copii si casatorie. Punctul principal este ca Ana a fost cu tine 5 ani si, poate ca numai in mintea mea, este ca un fel de reper.
Despre asta voiam sa vorbesc de fapt. Nu despre mesaje. Si nu ti-am spus ca am din nou incredere in tine ca sa nu ti-o iei in cap dar imi dau seama acum ca ar fi trebuit sa-ti spun ca acum e ok…”extraordinar de ok”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: