Noua mea paradigma :)

Am fost extrem de ocupati in ultima perioada, abia am avut timp sa… you know… Acum m-am eliberat nitel de la facultate (sau macar psihologic) si tot vreau sa scriu un post de 2 saptamani… cam asa.

Am aflat recent de o cercetare facuta de … britanici. Experimentul e simplu:se iau doua pahare cu apa. Catre unu spui lugu-lugu, lucruri frumoase, cuvinte dulci, priviri blanzi… pe celalalt il bagi in ***** *****, si altele din categoria, iti versi tot naduful pe el. Rezultat: cel catre care ti-ai manifestat iubirea isi schimbase caracteristicile in bine, a devenit mai cristalina (nu ma pricep la chimie dar intelegeti voi) iar cel catre care ti-ai varsat amarul si-a schimbat proprietatile in rau pentru corpul uman. Concluzia: si totusi suntem 70% apa.

Prin urmare, am hotarat sa nu imi stric moleculele de apa, cel mult sa ajung la o miscare browniana, din cauza prostiilor care ma macina zi de zi si fac sa imi cada parul. Si i-am zis si lui foarte clar: te rog sa nu-mi strici moleculele de apa ca nu vrem sa ma imbolnavesc!

Prin urmare, don`t worry, be happy. Si daca va suparati, beti multa apa!

Si pentru ca tot vorbim de desvoltarea unei atitudini calme, luati exemplu:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: