Ladies

Un post care subliniaza niste diferente intre barbati si femei. Cam pe ideea blogului, de aceea am ales sa il impar. Diferenta intre Cercuri Suprapuse si postul lui Andrei Ciubotaru este ca Cercurile prezinta doua voci, Andrei Ciubotaru opinia sa.

Opinia mea, ca reprezentanta a sexului foarte frumos, este ca in mare are dreptate, femeile evita sa se inhame la proiecte mari si foarte ambitioase. Pentru ca le e teama ca nu le pot sustine. De aceea, profesional vorbind, merg pe taskuri scurte unde pot garanta reusita. Cumva cred ca femeile… sau hai sa vorbesc in numele meu: imi e uneori frica de o greseala pentru reactiile pe care le voi primi. O femeie trebuie sa stea dreapta si sa fie eleganta. Nu sa greseasca pentru ca atunci ii e ciobita statura.¬† De aceea uneori aleg sa fac niste lucruri fara sa mai spun ca le fac si daca reusesc, imi anunt reusita, daca nu, fac bine si tac.

Poate de asta femei puternice sunt in spatele unor barbati puternici. Pentru ca nu se vede dar se citeste printre randuri.

Dar ca sa nu las o impresie gresita, nu sunt cimitir de proiecte. Imi gasesc oamenii cu care sa imi fac proiectele.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: