To bush or not to bush?

Nu cititi daca sunteti pudici!

Tocmai am citit un nou articol (din FHM) despre parul pubian. Din moment ce acesta e un blog de cuplu, nu vad o problema de pudism in a scrie despre asta.

Nu inteleg de ce exista loc de discutii pe subiect. Nu cred ca are sens sa vorbim despre moda sau trenduri in “aceasta directie”. Ai o problema si nu suporti durerea, ok, nu te epilezi, pot sa inteleg asta. Dar macar te tunzi. Alegi sa te faci numai pe linia de bikini, bravo. E bun si asa!  Vrei sa fii soft as a baby? Mi-nu-nat!

Discutia din FHM se ducea insa in directa “tufei” (asa scria, asa redau. cu ghilimele). In anii ’70 a fost “tufa”, in anul ’80 “triunghiul”, in ’90 “pista”, in ’00 “zero”. Parerea lor este ca “tufa” revine.

Considerand ca vine vara, cu mare, cu soare si caldura, eu imi doresc sincer sa nu revina. De fapt credeam ca este un subiect de mult inchis, mai ales ca tehnologia a evoluat. Nu cred ca este vorba de trend, ci de igiena. Daca nu suporti ceara si epilatul, sfatul meu este sa te tunzi. De dragul tau si al prietenului tau.  Oricum, abia astept sa vad pictorialul in FHM cu prima super tipa super paroasa! Ca in multe alte privinte, FHM a ramas in urma si cu acest subiect. O buna documentare a prezentului pubian-cotidian ne-o da The Atlantic inca din iarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: